NIEUWS

9 oktober 2022

OVpay: in- en uitchecken met je betaalpas

 

OVpay is de nieuwe manier van in- en uitchecken met je contactloze betaalpas, creditcard óf de betaalpas op je telefoon. Handig als je af en toe met het OV reist en geen abonnement of kortingskaart hebt.

Natuurlijk kun je ook nog steeds in- en uitchecken met je vertrouwde OV-chipkaart. Kies wat het beste bij je past. Flexibel en zonder gedoe. Zo wordt reizen met het OV steeds makkelijker. 

 

Meer weten kijk eens op onderstaande webpagina.

www.transdev.nl/ovpay

30 januari 2023

Routewijziging Mariahout

 

Met ingang van 30 januari 2023 wijzigt de route van lijn 261 in Mariahout een beetje.  Door deze route aanpassing vervalt er geen halte en komt er ook geen bij. Kijk voor het kaartje van de nieuwe route hier.

Reizen met BIBO

 

Reizen met BIBO (Be-in-Be-out). “Mobyyou” is voortaan ook beschikbaar op alle Hermes bussen, incl. buurtbussen en kleinschalig OV. Daarnaast is het ook direct mogelijk om een persoonlijke OV-chipkaart met reisproducten te koppelen. Denk aan Brabant Dalkorting, leeftijdskorting, de Altijd Vrij abonnementen en ook het studenten OV-product.

Hiermee is het dus een volwaardig alternatief voor de OV-chipkaart in alle Hermes bussen.

 

Meer informatie kan je ook lezen op de website https://www.bravo.info/klantenservice/tips/be-be-out-nu-beschikbaar-heel-zuidoost-brabant.

21 november 2023